O nama

Naša priča

Dobrodošli na Splav Amsterdam – jedan od najprestižnijih i najpoznatijih splavova u Beogradu. Sa našom impresivnom lokacijom na Zemunskom keju, na reci Dunav, mi smo mesto koje spaja vrhunsku zabavu, prelepe poglede i nezaboravno iskustvo.

Splav Amsterdam je osmišljen kao oaza za sve ljubitelje dobrog provoda i kvalitetne usluge. Naš cilj je da pružimo jedinstvenu atmosferu koja će vas osvojiti čim kročite na naš splav.

Jedna od naših najvećih prednosti je veliki izbor pića i ukusne hrane. Naša kuhinja nudi širok spektar jelovnika, koji će zadovoljiti sve vaše gastronomske želje.

Naša posvećena ekipa je tu da pruži izuzetno iskustvo. Sa ljubaznim osobljem i profesionalnom uslugom, garantujemo da ćete se osećati dobrodošlo i uživati u svakom provedenom trenutku.

Splav je idealan za organizaciju privatnih proslava, kao što su svadbe, rođendani, korporativni događaji i mnogi drugi.

Kapacitet

Idealan prostor do 300 mesta

Hrana i Piće

Izaberite jelovnik koji odgovara vašim potrebama

Odlična muzika

Kod nas je odličan provod zagarantovan

Vrste proslava koje organizujemo

Venčanja

Naš tim stručnjaka će vam pomoći da stvorite savršenu atmosferu za vaše venčanje, sa prelepim pogledom na Dunav i vrhunskom uslugom.

Krštenja

Proslavite poseban trenutak krštenja svog deteta uz našu pažljivo osmišljenu ponudu hrane i pića, u elegantnom okruženju Splava Amsterdam.

Rođendani

Neka vaš rođendan bude nezaboravan uz našu raznoliku ponudu zabave, ukusne hrane i kreativnih koktela na Splavu Amsterdam.

Rođenje deteta

Proslavite dolazak novog člana porodice uz intimnu proslavu na Splavu Amsterdam, gde ćemo se pobrinuti za svaki detalj kako biste mogli da uživate u trenutku.

Korporativne proslave

Sa našim prostranim prostorom, vrhunskom uslugom i mogućnostima prilagođenim vašim potrebama, Splav Amsterdam je idealno mesto za organizaciju korporativnih proslava i događaja.

Ostale proslave

Bez obzira na povod proslave, na Splavu Amsterdam smo spremni da vam pružimo nezaboravno iskustvo, bilo da je u pitanju godišnjica, diplomiranje ili bilo koji drugi poseban trenutak u vašem životu.