Proslave

Venčanja

Naš tim stručnjaka će vam pomoći da stvorite savršenu atmosferu za vaše venčanje, sa prelepim pogledom na Dunav i vrhunskom uslugom.

Krštenja

Proslavite poseban trenutak krštenja svog deteta uz našu pažljivo osmišljenu ponudu hrane i pića, u elegantnom okruženju Splava Amsterdam.

Rođendani

Neka vaš rođendan bude nezaboravan uz našu raznoliku ponudu zabave, ukusne hrane i kreativnih koktela na Splavu Amsterdam.

Rođenje deteta

Proslavite dolazak novog člana porodice uz intimnu proslavu na Splavu Amsterdam, gde ćemo se pobrinuti za svaki detalj kako biste mogli da uživate u trenutku.

Korporativne proslave

Sa našim prostranim prostorom, vrhunskom uslugom i mogućnostima prilagođenim vašim potrebama, Splav Amsterdam je idealno mesto za organizaciju korporativnih proslava i događaja.

Ostale proslave

Bez obzira na povod proslave, na Splavu Amsterdam smo spremni da vam pružimo nezaboravno iskustvo, bilo da je u pitanju godišnjica, diplomiranje ili bilo koji drugi poseban trenutak u vašem životu.

Rezervacije

Za rezervaciju i organizaciju nezaboravnog događaja, kontaktirajte nas danas i obezbedite svoje mesto na Splavu Amsterdam.

 
TELEFON ZA REZERVACIJE